Koulutukset jäsenille

Yhdistyksen koulutukset on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenille. Jäsenille koulutukset ovat aina edullisempia ja kurssimaksut vaihtelevat kurssista riippuen.

Järjestämme myös eri lajien koulutuspäiviä, jonne kutsutaan ulkopuolinen kouluttaja. Näistä päivistä ilmoitetaan erikseen ajankohtaista-sivulla.  

 

heinijaruuti

Tottelevaisuustreenit

Yhdistyksen viikottaiset tottelevaisuustreenit ovat kesäaikaan Äijänkiven koulutuskentällä Kantatie 12 levähdysalueen kupeessa, Sastamalan Vammalassa. Tottelevaisuustreenit ovat tiistaisin klo 18.00. Talvikaudeksi siirrymme treenaamaan Patrian parkkipaikalle. Yhteistreenit tottelevaisuuden osalta ovat itseohjautuvia, eli varsinaista kouluttajaa treeneissä ei ole, vaan jokainen treenaa omatoimisesti. Aloittelevat koiranohjaajat voivat kysyä neuvoa paikalla olevilta harrastajilta ja kaikki auttavat kaikkia.

Yhdistyksen jäsenet voivat myös liittyä Facebook-ryhmään VPKH:n tottispoppoo, jossa jäsenet sopivat keskenään muita yhteisiä tottelevaisuustreenejä.

Yhteystiedot: Reija Puranen, reija.puranen@gmail.com

TOTTIS1

TOKO

Alisa Kranni

alisa.kranni@gmail.com

Kesäkaudella Äijänkiven kentällä ja talvikaudella treenataan Patrian parkkipaikalla.

Ryhmä itseohjautuva, kaikki auttaa kaikkia-periaatteella. 

Lisätietoa TOKO:sta täältä.

Maastolajitreenit

Yhdistyksessä harrastetaan tällä hetkellä pk-lajeista hakua, metsä- ja erikoisjälkeä, IPO:a, sekä Mondioringiä. Näiden lajien, sekä tietysti esineruudun ,harjoitusajankohdista sovitaan aina erikseen.

Henkilöhakua, IPO:a ja Mondioringiä treenataan omissa treeniryhmissä, mutta jälkiharrastajilla ei ole omaa ryhmää lajin luonteen vuoksi. Mikäli olet kiinnostunut jäljestämisestä, voit osallistua yhdistyksen jälkikurssille.

 Henkilöhaku

Niina Oksanen
haku.vpkh@gmail.com

Lisätietoa henkilöhausta täältä.

Hakuporukan Facebook-ryhmä  

Metsä- ja erikoisjälki

Sanna Laine

sannalaine@windowslive.com

 Lisätietoa metsä- ja erikoisjäljestä täältä.

Suojelu (IPO)

Jenni Inkiläinen

jenni.inkilainen@gmail.com

Maalimies Lauri Impiö

Maalimiesoppilas Mikael Lammi

Lisätietoa IPO:sta täältä.

Mondioring

sonja.touronen@gmail.com

Maalimies Lauri Impiö

Lisätietoa Mondioringistä täältä.

 

kuva

Yhdistyksen kurssitarjonta

VPKH järjestää erilaisia kursseja vaihtelevasti kysynnän mukaan.

Kaudella 2017 pyörivät kurssit  ja seminaarit löydät Ajankohtaista, Kokeet ja tapahtumat -osioista, sekä lajikohtaisten linkkien takaa.

Follow us on

Kuva poistettu.