Koulutukset jäsenille

Yhdistyksen koulutukset on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenille. Jäsenille koulutukset ovat aina edullisempia ja kurssimaksut vaihtelevat kurssista riippuen.

Järjestämme myös eri lajien koulutuspäiviä, jonne kutsutaan ulkopuolinen kouluttaja. Näistä päivistä ilmoitetaan erikseen ajankohtaista-, sekä 2020 Tapahtumakalenteri -sivuilla.  

 

heinijaruuti

Tottelevaisuustreenit

Huom! Äijänkiven koulutuskenttä on remontissa vuoden 2019-2020. Kentän avajaiset 13.6.2020! Remontin ajan treenit jatkuvat Patrian parkkipaikalla normaalisti!

Yhdistyksen viikottaiset tottelevaisuustreenit ovat kesäaikaan Äijänkiven koulutuskentällä Kantatie 12 levähdysalueen kupeessa, Sastamalan Vammalassa. Tottelevaisuustreenit ovat tiistaisin klo 18.00. Talvikaudeksi siirrymme treenaamaan Patrian parkkipaikalle. Yhteistreenit tottelevaisuuden osalta ovat itseohjautuvia, eli varsinaista kouluttajaa treeneissä ei ole, vaan jokainen treenaa omatoimisesti. Aloittelevat koiranohjaajat voivat kysyä neuvoa paikalla olevilta harrastajilta ja kaikki auttavat kaikkia.

Yhteystiedot: Reija Puranen, reija.puranen@gmail.com

Yksi väliaikaisista kentistämme sijaitsee Kangastien varressa (Vinkin alueen lähellä), Punkalaitumentieltä käännyttäessä oikella (kaupungin alue, melko lähellä risteystä). Alue on myös puiden säilytyspaikka. Alue osittain hieman epätasainen, huomioikaa tämä treenien suunnittelussa. Alueella kesällä myös käärmevaara, joten olkaa varovaisia. Viedään sinne yhdistyksen kyltti, jotta osaatte suunnata oikealle kentälle. 
 
Toinen treenipaikka meillä on myös Sylvään koulun hiekkakenttä. Tämä tasaisempi ja alueena isompi. Tähän meillä lupa,joten jos kesän aikana tulee jotain kysymistä tai keskustelua muilta käyttäjiltä, voi nämä ohjata minulle. Kentällä on kesän aikana (luvan antajan mukaan) satunnaista muuta käyttöä,mutta treenata saadaan sielläkin.
 
Patrian parkkipaikka on edelleen käytössämme niinkuin talvellakin.
 
Isommat tapahtumat ja kokeet järjestämme Karkun  komealla nurmikentällä.
 
Kursseissa kouluttajat saavat itse päättää paikan koulutuksiin.
 
Kurssien päivämäärät ja treenipaikat laitetaan yhdistyksenne kotisivuille, näin näette ainakin näiden koulutusten käyttöpaikat omia treenejä suunniteltaessa. Mitään muuta varauskalenteria ei tänä vuonna kentistä ole käytössä. 
 
Muistetaanhan aina pitää treenialueet siistinä meidän jäljiltä!
TOTTIS1

TOKO

Alisa Kranni

toko.vpkh@gmail.com 

Kesäkaudella Äijänkiven kentällä ja talvikaudella treenataan Patrian parkkipaikalla.

Ryhmä itseohjautuva, kaikki auttaa kaikkia-periaatteella. 

Lisätietoa TOKO:sta täältä.

RallyTOKO

Katja Mustalahti, Raija Liukko-Sipi ja Leena Kranni

rallytoko.vpkh@gmail.com 

Lisätietoa RallyTOKOsta täältä.

Maastolajitreenit

Yhdistyksessä harrastetaan tällä hetkellä pk-lajeista hakua, metsä- ja erikoisjälkeä. Näiden lajien, sekä tietysti esineruudun ,harjoitusajankohdista sovitaan aina erikseen.

Henkilöhakua treenataan omissa treeniryhmissä, mutta jälkiharrastajilla ei ole omaa ryhmää lajin luonteen vuoksi. Mikäli olet kiinnostunut jäljestämisestä, voit osallistua yhdistyksen jälkikurssille.

 Henkilöhaku

Niina Oksanen ja Alisa Kranni
haku.vpkh@gmail.com

Lisätietoa henkilöhausta täältä.

Metsä- ja erikoisjälki

Sanna Laine

sannalaine@windowslive.com

 Lisätietoa metsä- ja erikoisjäljestä täältä.

 

kuva

Yhdistyksen kurssitarjonta

VPKH järjestää erilaisia kursseja vaihtelevasti kysynnän mukaan.

Kaudella 2020 pyörivät kurssit ja seminaarit, sekä kokeet löydät Ajankohtaista -, Kokeet -, sekä 2020 Tapahtumakalenteri -osioista.

Follow us on

Kuva poistettu.